CHP NABIZ YOKLADI

CHP NABIZ YOKLADI

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyet, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday belirleme yöntemi ve nasıl bir aday olmasıyla ilgili istişarelerde bulunmak üzere Bozüyük'te nabız yokladı.

A+A-

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer önderliğinde; Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve Giresun Milletvekili Necati  Tığlı'dan oluşan heyet, temaslarda bulunmak üzere Bozüyük'e geldi. İlk olarak Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden heyet daha sonra Bozüyük İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. 
İlçe Başkanı İhsan Esel, burada yaptığı konuşmada, Bozüyük'te 20 yıl aradan sonra belediyeyi kazanmak istediklerini söyledi. Esel, genel merkez tarafından görevlendirilen heyetle 31 Mart seçimleriyle ilgili istişarelerde bulunulacağını belirtti. 

20181102_105453-(1).jpg
CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer ise yaklaşan seçimlerde en önemli sorunun adayın nasıl belirleneceği olduğunu dile getirerek, bu konuda fikir alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti. Usluer, kendilerinin Bozüyük'te olduğu gibi birçok milletvekilinin çeşitli illerde temaslarda bulunduğunu dile getirerek,"Sizin istediğiniz, kazanacağımız adayla yola çıkmak istiyoruz. Sizlerle istişare edeceğiz, fikir alışverişinde bulunacağız ve birlikte kazanacağız" diye konuştu. 
Gaye Usluer'in konuşmasının ardından partililer düşüncelerini paylaştı. Partililer arasında önseçim yapılması gerektiğini söyleyenler olduğu gibi önseçimin parti içerisinde bir yarışa sebebiyet verdiğini dile getirenler oldu. 
Bazı partililer ise Bozüyüklü vatandaşların Merkez Sağ partilerine yakın ilgi gösterdiğini belirterek gösterilecek adayın bu kesime de hitap etmesi gerektiğine dikkat çekti. 
CHP heyeti, ilçe başkanlığındaki toplantının ardından temaslarda bulunmak üzere Bilecik'e geçti. 

20181102_114934.jpg


Bu haber toplam 2281 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum