DERNEK ÜYELERİNİN SORULARINI YANITLADI

DERNEK ÜYELERİNİN SORULARINI YANITLADI

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Yeni Mahalle’de bulunan Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek 24...

A+A-

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Yeni Mahalle’de bulunan Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek 24 Haziran Seçimleri öncesinde ‘Güçlü Bozüyük Güçlü Türkiye’ için destek istedi.
24 Haziran 2018’de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde Bilecik AK Parti 2. sıra adayı olan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir beraberindeki Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ile birlikte Bozüyük Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Milletvekili Eldemir ve beraberindekileri Dernek Başkanı Nurettin Oydu ve dernek üyeleri karşıladı. Burada dernek üyelerine hitap eden Milletvekili Eldemir Bozüyük’te yapılan hükümet yatırımları hakkında bilgi verdi. Dernek üyelerinin sorularını da yanıtlayan Milletvekili Eldemir, Bozüyük için önemli bir konu olan ve Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan yeni hastanenin ihalesinin 27 Temmuz’da yapılacağını söyledi. Ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da yerel ve genel iş birliğinin önemine değinerek yerel ve hükümetin uyumlu çalışması sayesinde Bozüyük’e pek çok yatırım kazandırdıklarını belirterek yerel ve genel iş birliğinin devam etmesiyle birlikte Bozüyük’ün bundan kazançlı çıkacağını söyledi.

bsk--eldemir-avcilar-kulubu-ziyaret--2-(1).jpg


Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.