DOLMUŞ ŞOFÖRLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

DOLMUŞ ŞOFÖRLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Bozüyük’te Karsan Otomotiv tarafından Halk Dolmuşları ve Minibüsçüler Derneği üyelerine iftar yemeği verildi.Düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkan...

A+A-

Bozüyük’te Karsan Otomotiv tarafından Halk Dolmuşları ve Minibüsçüler Derneği üyelerine iftar yemeği verildi.
Düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Yürükçü ve Nazmi Kuru, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Ünal, İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personeli, Bursa Karsan Otomotiv yetkilileri, Minibüsçüler Dernek Başkanı Köksal Kacır, dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.

minibusculer-iftar-(18).jpg
Dernek Başkanı Kacır'ın davetlilerle tek tek ilgilendiği iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Köksal Kacır,"Mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayda dernek olarak iftar vererek üyelerimiz ve konuklarımızla bir arada olmak istedik. Yüce Allah'ım inşallah bizleri böyle nice Ramazan aylarına ulaştırsın. İftarımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi. İftar yemeğinin ardından Karsan Otomotiv yetkililerine Belediye Başkanı Nazmi Kuru ve Minibüsçüler Dernek Başkanı Köksal Kacır tarafından günün anısına plaket verildi.

unnamed-(17)-004.jpg

Bu haber toplam 3098 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.