EN ANLAMLI MEZUNİYET TÖRENİ BOZÜYÜK’TE YAŞANDI

EN ANLAMLI MEZUNİYET TÖRENİ BOZÜYÜK’TE YAŞANDI

Bozüyük’te ikamet eden ve geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi uzun sürdüğü için mezuniyet törenine katılamayan lise öğrencisi için evinin...

A+A-

Bozüyük’te ikamet eden ve geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi uzun sürdüğü için mezuniyet törenine katılamayan lise öğrencisi için evinin önünde kendisine özgü mezuniyet töreni düzenlendi.

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12-B sınıfı öğrencisi Hatice Kübra Bingöl için okul yönetimi ve arkadaşlarının katılımıyla ikamet ettiği evin önünde Mezuniyet Töreni düzenlenerek sürpriz yapıldı.

mezun.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberindekiler, önce öğrenci Hatice Kübra Bingöl´ü evinde ziyaret ederek onunla bir süre sohbet ettiler. Daha sonra evin önünde bir kep atma töreni gerçekleştirildi. 12-B sınıfından arkadaşlarıyla kep atan Bingöl, mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik´ten karnesini alan Bingöl’e, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından takdir ve onur belgeleri verildi ve hediye takdim edildi. Hatice Kübra Bingöl, kendisine bu mezuniyet törenini düzenleyen ve kep atma mutluluğunu yaşatan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş´a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik´e, Okul Müdürü Hanife Altınbek´e öğretmenlerine ve sınıf arkadaşlarına teşekkür etti.

mezun2.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Hatice Kübra Bingöl’ün tedavisinin uzun sürmesi dolayısıyla mezuniyet kutlamalarına katılamadığını, ona mezuniyet sevincini yaşatmak için böyle bir kep atma töreni düzenlediklerini ifade etti. Öğrencisinin yüzündeki bir tebessümün her şeye değeceğini söyleyen Durmuş, her zaman öğrencilerinin yanında olduklarını vurguladı. Mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, üzüntü ve sıkıntıların ise paylaşıldıkça azaldığını hatırlattı. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın her zaman koruması gerektiğini dile getiren Durmuş, bir öğrencinin dahi hayatına dokunabilmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hanife Altınbek, öğretmenler ve öğrencinin sınıf arkadaşları katıldı.

mezun4.jpg

Bu haber toplam 25100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum