ENGELLERİNİ TİYATRO İLE AŞIP HAYATA TUTUNUYORLAR

ENGELLERİNİ TİYATRO İLE AŞIP HAYATA TUTUNUYORLAR

Bozüyük Engelliler Derneği tiyatro gösterisi hazırladı.Bozüyük Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleşen 'Bizim Hastane' isimli oyun vatandaşlar tarafından...

A+A-

Bozüyük Engelliler Derneği tiyatro gösterisi hazırladı.
Bozüyük Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleşen 'Bizim Hastane' isimli oyun vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği ve Bozüyük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hazırlanan tiyatro gösterisinin eğitmenliğini Tiyatro Hocası Mert Testere yaptı. Çocuk tiyatrosu olarak hazırlanan oyun Engelliler derneği kursiyerlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan tiyatro gösterisi sosyal hayatta bir kez daha engel olmadığını gözler önüne serdiler. 

e8a7dfda-b91c-4458-a399-e8c1703f7dff.jpg
Tiyatro gösterisine,  Bozüyük Kent konseyi Başkan vekili  Mecit Çakır, Kent konseyi Bşk Yardımcısı Mehmet Erkoç ve Ümit Kök,  Bozüyük sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Gösterinin ardından Bozüyük Kent konseyi Başkan vekili  Mecit Çakır tarafından tiyatro hocası Mert Testereye plaket takdim edildi. Bozüyük Engelliler Dernek Başkanı İsmail Çelik ise katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, Tiyatro Hocası Mert Testere ve kursiyerleri başarılarından dolayı kutladı.

066134cf-de96-4de0-bf81-b4b846ebd6ec.jpg


Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.