ENGELLİ AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

ENGELLİ AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Bozüyük'te bulunan engelli vatandaşları yalnız bırakmadı.

A+A-

Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Bozüyük'te bulunan engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle, engelli ailelere ziyaret gerçekleşti. Ziyarette, Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik ve iki aileye çiçek takdim edildi.
Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, ziyaret ile ilgili gazetemize bilgi verdi. Yapılan açıklamada; 
"Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. 

Bu anlamlı günde, devletimizin her an yanlarında olduklarını hissettirmek ve sorunlarını dinlemek  amacıyla tüm engellilerimizi temsilen Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik ve iki ailemizi ziyaret ettik. 

saas.jpg
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz  Murat Akcan ve Sosyal Hizmet Merkezimizde görevli personelimiz tarafından ziyaretlerde bulunuldu. Yapılan ziyaretlerde  Valimiz Bilal Şentürk'ün, Bozüyük Kaymakamımız  Hasan Yaman'ın ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz sayın Hatice Dost'un selamları iletilerek kendileri adına çiçek takdiminde bulunduk. Onları daha iyi anlayabilmek adına vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar dinledik, taleplerini aldık." dediler.
Öte yandan, engelli aileler yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.


Bu haber toplam 6290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.