ENGELSİZ TEST SÜRÜŞÜ YAPILDI

ENGELSİZ TEST SÜRÜŞÜ YAPILDI

Bozüyük’te Fiat ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği'nin organizasyonuyla engelli bireylere, özel aparatlı araçlar ile test sürüşü yaptırıldı....

A+A-

Bozüyük’te Fiat ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği'nin organizasyonuyla engelli bireylere, özel aparatlı araçlar ile test sürüşü yaptırıldı. Fiat Engelsiz Hareket projesiyle hareket kabiliyeti kısıtlı sürücülerin hayatına kolaylık getirmeye devam ediyor.

Fiat Engelsiz Hareket, fiziksel hareketleri kısıtlı olan sürücülerin, özel donanımlı araçlar sayesinde özgürce seyahat etmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla düzenlenen test sürüşlerinden biri de Bozüyük Otomotiv Fiat bayiinde hayata geçti. Engelli sürücülerin katıldığı etkinlik, engelli bireyler ve ailelerinin beğeni ve ilgisiyle karşılandı. Gün boyu devam eden etkinlikte Fiat Egea ve Fiat  500L modelleri, engelli sürücüler tarafından test edildi. Sağlam yapıları yanı sıra, engelli sürücüler için özel aparatların kolaylıkla uygulanabildiği Fiat Egea ve Fiat 500L, sürücülerden tam not aldı. Engellilerin kullanımına uygun özel donanımlı test sürüşü araçları ile gerçekleştirilen etkinliğe ehliyeti olan engelli bireyler, sürücü adayı engelli bireyler ve aileleri katıldı. Engelli bireylerin test sürüşü yaptığı projede, araçların nasıl kullanılması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu da engelli sürücülerin yasal hakları konusunda bilgilendirmeler de bulundu.

unnamed-(4)-013.jpg

Bu haber toplam 3542 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.