ERDALLAR BASIN KURULUŞLARINDAN VALİ ŞENTÜRK’E ZİYARET

ERDALLAR BASIN KURULUŞLARINDAN VALİ ŞENTÜRK’E ZİYARET

Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya, Yeni Bozüyük ve Osmaneli Haber gazetelerinin İmtiyaz Sahipleri ile Yazı İşleri Müdürleri,...

A+A-

Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya, Yeni Bozüyük ve Osmaneli Haber gazetelerinin İmtiyaz Sahipleri ile Yazı İşleri Müdürleri, Vali Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Önce, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ile Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem yer aldı.

erdallar-basin-kuruluslarindan-vali-senturke-ziyaret3.jpg

Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Sakarya Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne dek 30 yıllık yayın hayatı ve yayın politikasına ilişkin bilgiler verdi. Erdallar Basın kuruluşları bünyesinde Osmaneli ilçesinde Osmaneli Haber Gazetesi’ni kurduklarını ve Bozüyük’te Yeni Bozüyük Gazetesi’ni devraldıklarını anlatan Şadi Erdal, ileriye dönük hedef ve projelerden bahsetti.

Dededen Toruna üç kuşak gazetecilik ile uğraştıklarını ifade eden Şadi Erdal, ilimize ilişkin tespit ettiği sorun ve önerilere ilişkin görüşlerini Vali Şentürk’e anlattı.

Vali Şentürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.

erdallar-basin-kuruluslarindan-vali-senturke-ziyaret2.jpg

Bilecik’te bulunduğu süre zarfında önemli izlenimler elde ettiğini ifade eden Vali Şentürk, Bilecik’in Osmanlının izlerini taşıdığını ve bu tarihi misyonuyla ön plana çıkması gerektiğinin altını çizdi. Bununla ilgili varolan çalışmaların takipçisi olduğunu ve yeni projeleri de eklemek istediğini anlatan Vali Şentürk, “Bilecik’in tarihi değerlerini ön plana çıkarmamız ve bu tarihi değerlerle anlatmamız gerekiyor. Bilecik’in tarihiyle ilgili araştırma yapan akademisyenler başta olmak üzere yaşayan tarih dediğimiz eski insanları bularak kentin geçmişine ilişkin veriler toplamayı düşünüyoruz. Daha sonra bu verileri bir kitap haline getirerek genç nesillerimize sunmayı hedefliyoruz. Yani Bilecikli bir gencin Ertuğrulgazi, Şeyh Edebali, Dursun Fakıh ile ilgili bilgi birikimleri olmasını istiyoruz. Bu kapsamda bir çalışma yapma gayretindeyiz” dedi.

erdallar-basin-kuruluslarindan-vali-senturke-ziyaret4.jpg

Vali Şentürk ayrıca köylerle ilgili çalışmaların olduğunu ifade ederek, “Özellikle köylerimizin giriş yollarını ağaçlandırmak istiyoruz. Yöreye uygun ağaçlarla girişi yolların güzellik katarak görsel bir hava oluşturmayı arzuluyoruz” dedi.

Ziyaret, hediye takdiminin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

erdallar-basin-kuruluslarindan-vali-senturke-ziyaret5.jpg

 

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.