Gazetemiz Sahibi Erdal’dan Mv. Selim Yağcı’ya ziyaret

Gazetemiz Sahibi Erdal’dan Mv. Selim Yağcı’ya ziyaret

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ziyaret etti. Bilecik’teki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

A+A-

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ziyaret etti. Bilecik’teki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ülke ve Bilecik gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, başta ilimizle ilgili önemli konularda bahsederken aynı zamanda TBMM’de yürüttüğü çalışmalardan da bahsetti. AK Parti’nin Bilecik’te ve ülke genelinde çalışmalara yönelik istişarelerde bulunuldu.

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal’ın Bilecik siyaseti hakkındaki sorusu üzerine Bilecik Milletvekili Selim Yağcı son dönemdeki siyasi gelişmeler değerlendirildi.

Gazetemiz sahibi Mücahid Erdal gazetemizin çalışmalarından bahsederek Bilecik ve Ülke gündeminki gelişmelere yönelik görüşlerini paylaştı. Yağcı ve Erdal’ın samimi bir ortamda gerçekleşen konu başlıkları ele alındı.

Mücahid Erdal davetinden ötürü Mv. Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Mv. Yağcı ise çalışmalarında başarılar diledi.

milletvekili-selim-yagci.jpeg

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler