GELECEĞİN SAĞLIKÇILARI DİPLOMALARINI ALDI

GELECEĞİN SAĞLIKÇILARI DİPLOMALARINI ALDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni’ne katıldı.Bozüyük Yavuz Sultan Selim Orta Okulu...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni’ne katıldı.
Bozüyük Yavuz Sultan Selim Orta Okulu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene, Başkan Bakıcı’nın yanı sıra Devlet Hastaneleri Baş Hekimi Uz. Dr. Nurşen Gürsoy, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Gerçekleştirilen törende mesleki hayatlarına geçişte bir basamağı daha aşan geleceğin sağlıkçıları, hemşireleri ve uzmanları mutluluk yaşarken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başhekim Gürsoy derece ile mezun olan öğrencilere plaketlerini ve diplomalarını vererek, öğrencileri tebrik etti. Çeşitli gösterilerin düzenlendiği programda okunan şarkılar ve müzikler ile eğlenen öğrencilerden bazıları aynı zamanda mezun olmaları nedeni ile öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılacakları için gözyaşı döktü.
Program sonunda diplomalarının verilmesi için sahneye davet edilen öğrenci ailelerinin duyduğu gurur ve mutluluk ise gözlerden kaçmadı.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, mezuniyet programında öğrencileri tek tek tebrik ederek; “Bundan sonraki eğitim hayatlarınızda ve ileride ki mesleki hayatınızda nice canlara şifa olmanızı diliyorum” dedi.

gelecegin-saglikcilari-diplomalarini-aldi8.jpg


Bu haber toplam 2394 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.