GENÇ DARTÇILARDAN BAŞKAN BAKICI'YA ZİYARET

GENÇ DARTÇILARDAN BAŞKAN BAKICI'YA ZİYARET

Okullar Arası Dart Türkiye Şampiyonasına katılacak öğrenciler şampiyona öncesinde beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı...

A+A-

Okullar Arası Dart Türkiye Şampiyonasına katılacak öğrenciler şampiyona öncesinde beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı; 26-29 Mayıs 2017’de Gaziantep’te yapılacak okullar arası Dart Genç Kızlar ve Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılacak Genç Kızlar Dart Takımı ile Genç Erkekler Dart Takımı sporcuları beden eğitimi öğretmenleri Abdülkerim Erkul, Süleyman Yakın ve Osman Nuri Tetik ile birlikte makamında ziyaret ettiler. Yapılacak turnuva hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı spora ve sporcuya desteğinin her zaman süreceğini belirterek Bozüyük’e Türkiye derecesi ile dönmeleri temennisinde bulundu ve Şampiyonada ilçemizi temsil edecek sporculara ve hocalarına başarılar diledi.
Türkiye Liseler arası düzenlenen Kız ve Erkek Dart Şampiyonasına Bozüyük Şeyh Edebali  Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Kız Dart takımı; Tuğçe  Erdoğan, Merve  Kartal, Semiha  Derin, Esra Yılmaz,  Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Erkek  Dart takımı; Levent FISTIKÇI, Okan Yanpala, Enes Demirlenk , Yunus Emre Gacarlar ve  Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Erkek Dart Takımı; Yunuscan Yıldırım, Ahmet Besim Deveci, Sefa Ateş’ten oluşan takımlar bölge müsabakalarını başarıyla tamamlayarak Türkiye  Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.  

baskan-bakici-turkiye-dart-sampiyonasina-katilacak-sporculara-basarilar-diledi2.jpg


Bu haber toplam 2441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.