GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladı. Mazbatasını almasının ardından yönetim...

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladı. Mazbatasını almasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Çetin, kısa bir tanışma ve kaynaşma toplantısının ardından görev dağılımının yapıldığını söyledi.

Yapılan görev dağılımıyla, Siyasi Ve Hukuk Işleri Başkanı Abdullah Algın, Teşkilat Başkanı Selim Şaşmaz, Seçim Işleri Başkanı Köksal Kacır, Tanıtım Medya Başkanı Ismail Erdal, Sosyal Politikalar Başkanı Hakan Uğuz, Yerel Yönetimler Başkanı Onur Soylu, Ekonomi Işleri Başkanı Hüsnü Ersoy, Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkan İslam Uslu, Mali ve İdari İşler Başkanı (İlçe Muhasibi) Bilal Oydu ve İlçe Sekreteri Nevriye Özdemir oldu. Başkan Mesut Çetin, her arkadaşının görev ve sorumluluklarının bilincinde olduğunu beliterek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

22092822_10155561797906832_1620976169_o-(1).jpg

Bu haber toplam 3658 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum