HAFIZLIK YARIŞMASI BİLECİK SEÇMELERİ YAPILDI

HAFIZLIK YARIŞMASI BİLECİK SEÇMELERİ YAPILDI

Bozüyük Soğuk Pınar Kur’an Kursu’nda Hayrat Vakfı tarafından düzenlenen Marmara bölgesi geneli UMRE ödüllü hafızlık yarışmasının Bilecik seçmeleri...

A+A-

Bozüyük Soğuk Pınar Kur’an Kursu’nda Hayrat Vakfı tarafından düzenlenen Marmara bölgesi geneli UMRE ödüllü hafızlık yarışmasının Bilecik seçmeleri yapıldı.
Hayrat Vakfının, hafızlık geleneğine sahip çıkmak ve genç hafızları teşvik etmek amacıyla 22 yaş altı erkek hafızlara yönelik olarak düzenlediği yarışmaya Bilecik ve Bozüyük’ten hafızlar katıldı. Bozüyük İlçe Müftüsü Selami Bağcı başkanlığında gerçekleştirilen umre ödüllü yarışmada Yusuf Kemal Uysal birinci olup umre ödülü almaya hak kazandı. Yarışmada Abdullah İnceer ikinci, Muhammed Enes Yılmaz ise üçüncü olarak sürpriz hediyeler almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan genç hafızlar Bozüyük İlçe Müftülüğünce belirlenmiş komisyon tarafından üçer soru sorularak değerlendirildi. Yarışmacılar hıfz, mahreç ve tecvit kurallarına riayete göre değerlendirildi. Yarışmanın ardından dereceye giren hafız öğrencilere belgeleri ve hediyeleri komisyon üyelerince takdim edildi.  
Program yarışmacılara ve komisyon üyelerine yarışmaya katılım belgeleri ve hediye takdimi, Kuran Kursu hafızlık öğrencilerine yemek ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

img_0246.jpg


Bu haber toplam 3196 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.