'HİZMETKAR OLACAĞIZ'

'HİZMETKAR OLACAĞIZ'

Ak Parti Bozüyük İl Genel Meclis aday adayları Mesut Çetin, Gençağa Seraslan ve Mustafa Uyan gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz muhabiri Çağla Can ile görüşen...

A+A-

Ak Parti Bozüyük İl Genel Meclis aday adayları Mesut Çetin, Gençağa Seraslan ve Mustafa Uyan gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz muhabiri Çağla Can ile görüşen aday adayları birlik ve beraberlik mesajları vererek, Bozüyüklülerin hizmetkarı olacaklarını ifade ettiler.
Ak Parti Bozüyük İl Genel Meclis aday adayı Gençağa Seraslan yaptığı açıklamada: 'Bozüyük, Türkiye nüfusunun %80'nine iki saat mesafede. Bizim açıkçası alternatif turizmde, eko turizmde potansiyelimiz var. Bunların bir şekilde harekete geçirilmesi lazım. Kırsal kalkınmayı tetikleyecek ona fayda sağlayacak çeşitli çalışmalar yapılması lazım. Bizim yaylalarımıza baktığımız zaman turizm potansiyelimiz var. Yaylalarımızdaki potansiyeli harekete geçirdiğimiz zaman Bozüyük'ün tanıtılmasına da çok faydalı olacaktır. Bu anlamda farklı projelerim var. Eğer nasip olur seçilirsem projelerimi hayata geçirmeyi düşünüyorum.
Burası kuşların aslında göç güzergahı. Bu anlamda kuş gözlem evleri olabilir, bunun dışında köyde yaşayan insanları kısa aralıklarla rehber kursuna göndererek bu insanlara bitki örtüsü ve benzeri konularda bilgi vererek gelen misafirleri bilgilendirebilir. Böylece kendi ekonomilerine de katkı sağlarlar. Yörenin tanıtımınada faydalı olabilir.
'BOZÜYÜK'E FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM'
Bunun dışında turizm anlamında ağırlık vermeyi düşünüyorum. Artık insanlar deniz kenarlarına gitmeyi cazip bulmuyor. Karadenize giden insanların %2'sini bizim bölgemize getirdiğimiz zaman ekstra ekonomimize canlılık kazandırır  Yöredeki insanların tekrar köye dönerek hayvancılık yapmasını sağlar. Dışardan gelen insanın yumurta, tereyağı talebi olacak ve böylece ekonomi canlanacak köylülerede katkı sağlayacak. Olması gereken diğer bütün köy projelerini takip içerisindeyim. Kendi projelerimide gündeme getirerek Bozüyük'e faydalı olmak için çalışacağım.' dedi.
'DAVAMIZ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM'
Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığından istifa ederek, Ak Parti İl Genel Meclisi Aday adayı olan Mesut Çetin ise: 'Bizim önceliğimiz seçimlerde koymuş olduğumuz slogandır. Ne diyoruz 'Önce millet, önce memleket' diyoruz. Bozüyük'tede önce belediyemiz diyoruz. İl Genel Meclisi çok önemli bir hizmet birimidir. Ben daha henüz başvuruda bulunmadım ama istifa etmemin sebebi İl Genel Meclis Üyeliği içindir. Bu genel merkezimizin bilgisi dahilinde olmuştur. Geçtiğimiz hafta Ankara'ya gittik. Orada bizim düşüncelerimizi sordular onun öncesinde zaten biz düşüncelerimizi iletmiştik. Bizden haber bekleyin dediler. Geçtiğimiz gün gelen haberle birlikte istifamızı verdik. Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah. Biz partiye hizmet etmeye milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Nerde olursak olalım davamız için mücadeleye devam.
'HİZMETKAR OLACAĞIZ'
5 yılı geçen ilçe başkanlığımızda aynı zamanda bütün köy muhtarlarıyla, İl Genel Meclis Başkanlarıyla, Vali Beyle zaten birlikte çalıştık. Biz köylerin bütün sorun ve eksiklerini biliyoruz. Hangi köyde ne yatırım yapıldı bizzat takip eden bizleriz. Allaha şükür ki hangi köy olursa olsun kapısını çaldığımızda tanımadığımız insan sayısı çok azdır. Ve bizim köylülerimizde bize karşı çok sıcaktır. Onların hizmetkarı olmaya gidiyoruz. Böyle bir hizmet verildiği zaman köylerimizin yaşam kalitesini arttıracak , köye dönüşü sağlayacak neler yapılabilir bunlara kafa yoracağız.' dedi.
Açıklamaların ardından Gazetemiz Muhabiri Çağla Can'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 


Bu haber toplam 2499 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum