İL BİRİNCİSİ OLDULAR

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi futbol takımı Bilecik’te yapılan gençler A kategori Futbol müsabakaların da grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayarak...

A+A-

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi futbol takımı Bilecik’te yapılan gençler A kategori Futbol müsabakaların da grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayarak Bilecik ilini Türkiye grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi futbol takımı sırasıyla Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Lisesi futbol takımını 9-0, Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi futbol takımını penaltı atışları sonucunda 10-9 ve Bilecik Özel Sınav Temel Lisesi futbol takımını 2-0 yenmeyi başardı. Rakiplerini bir bir dize getiren şampiyon öğrenciler; bu başarının ardında azimli, kararlı ve disiplinli çalışmanın yanı sıra,  hayatlarında kendilerine kazandırılan milli ve manevi değerlerin de çok büyük etkisinin olduğunu belirttiler. Konu ile ilgili olarak, Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkerim Erkul yaptığı açıklamada “Biz bir aileyiz. Amacımız; Sporcularımızın hayatlarında üstün başarılar elde etmesini sağlamak hem de kendi değerleri ile barışık, milli ve manevi değerlerine sahip, kendine güveniyle Türkiye’nin geleceği olacak gençleri yetiştirmektir. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu başarı son derece önemlidir. Onların başarıları kendilerinden sonra gelen kardeşlerine de örnek olacaktır” dedi.
Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi futbol takımının şampiyon kadrosu Batuhan Cep, Yunus Lama, Ömer Gönen, Hakan Arı, Mustafa Yiğit, Berkan Sarı, Ege Aydın, Utku Haskan, Ahmed Nebi Çeven, Mehmedcan Yılmaz, Furkan Yokarı, Sabri Enes Cin, Emircan Ovalı, Mustafa Hakan Şimşek, Yıldırım Akcin, Kaan Koç'tan oluştu.

il2.jpg

Bu haber toplam 4126 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.