Kahramanmaraş Onikişubat'ta 5237 m² tarla icradan satılacak

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 5237 m² tarla icradan satılacak

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 5237 m² tarla icradan satılacak

A+A-

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, T.C. KAHRAMANMARAŞ 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU Onikişubat'ta 5237 m² tarla icradan satılacak. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi bulutoğlu mah 402 Ada( eski 101 Ada )15 Nolu parsel Ana taşınmaz Nitelik TARLA olup taşınmaz parselinin toprak yapısı; killi-tinli olup toprak özelliğini kazandıran üst bölgelerdeki strüktürün bozulduğu, taşınmazın toprak fonksiyonları teşekkül etmiş, fiziksel, kimyasal ve biyolojik oluşumunu tamamlamıştır. Toprak derinliği iyi, su geçirgenliği, su tutma kapasitesi ve havalandırması iyi derecede olan bir toprak özelliğine sahip olup, arazinin eğimi % 1-3 civarındadır. taşınmazda kültür tarımı olarak sulu tarım yapılmaktadır. Keşif tarihi itibarı ile zeminde Buğday hasattı yapılmış olduğu görülmüştür. Arazi toplam alanı 5.237,95 m² dir.
Adresi Bulutoğlu Mahallesi Onikişubat / KAHRAMANMARAŞ

2 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi bulutoğlu mah 402 Ada( eski 101 Ada ) 10 Nolu parsel ana taşınmaz nitelik TARLA olup taşınmaz parselinin toprak yapısı; killi-tınlı olup toprak özelliğini kazandıran üst bölgelerdeki strüktürün bozulduğu, taşınmazın toprak fonksiyonları teşekkül etmiş, fiziksel, kimyasal ve biyolojik oluşumunu tamamlamıştır. Toprak derinliği iyi, su geçirgenliği, su tutma kapasitesi ve havalandırması iyi derecede olan bir toprak özelliğine sahip olup, arazinin eğimi % 8-10 civarındadır.taşınmazda kültür tarımı olarak kuru tarım yapılmaktadır. Keşif tarihi itibarı ile zeminde herhangi bir ürün ekili olmadığı görülmüştür. Arazi toplam alanı 9.686,58 m²dir.
Adresi Bulutoğlu Mahallesi Onikişubat / KAHRAMANMARAŞ

ilan detayları için tıklayın...

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.