KAPALI SPOR SALONU START ALDI

KAPALI SPOR SALONU START ALDI

Bozüyük’te hükümet ve yerel iş birliği ile hayata geçirilecek önemli projelerden biri olan 1500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunun ihalesi 15 Kasım’da...

A+A-

Bozüyük’te hükümet ve yerel iş birliği ile hayata geçirilecek önemli projelerden biri olan 1500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunun ihalesi 15 Kasım’da yapılacak.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın spora ve sporcuya verdiği destek kapsamında Bozüyük’e yapılması için yoğun çaba sarf ettiği 1500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunun yapımı start aldı. Başkan Bakıcı’nın Bakanlık düzeyinde gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Bozüyük’te yapılacak kapalı spor salonunun ihalesi 15 Kasım 2017 Çarşamba günü yapılacak. Kapalı Spor Salonu yapımının bir takvime bağlanarak ihale tarihinin belirlenmesinin ardından bu müjdeyi Bozüyüklülerle sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Bakıcı  “Bozüyük Adliye Sarayı karşısına planladığımız 1500 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu Projemiz Yapım İhalesi 15 Kasım tarihinde yapılacak. Projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen Gençlik Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın BAK Bey ve Ak Parti Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Ak Parti Çalışıyor, Bozüyük Güçleniyor” dedi.


Bu haber toplam 2327 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.