KARATE TERFİ HEYECANI YAŞANDI

KARATE TERFİ HEYECANI YAŞANDI

Bozüyük’te TOKİ İlkokulu ve Metristepe Kültür Merkezinde çalışmalarına devam eden karate öğrencilerinin kuşak terfi imtihanı yapıldı.Kuşak terfi...

A+A-

Bozüyük’te TOKİ İlkokulu ve Metristepe Kültür Merkezinde çalışmalarına devam eden karate öğrencilerinin kuşak terfi imtihanı yapıldı.

Kuşak terfi imtihanı Eskişehir ili karate antrenör ve milli hakemi Yaşar Ordu, Sakarya bölgesi milli hakemi Neslihan Yaman ve aday hakem Muhammet Buğra Balcı yönetiminde yapıldı.

antrenor-yasar-ordunun-dersi-2.jpg

İmtihan öncesinde antrenör Yaşar Ordu eşliğinde sporcular sınav öncesi son derslerini de yaparak sınav heyecanını beklemeye başladılar. Sporcuların imtihan esnasındaki heyecanları görülmeye değerdi. Sonuçları açıklandığında sevinçten havalara uçan öğrencilerin de bulunduğu imtihanın sonucunda sporculara yeni kuşakları antrenörleri Memduh Sakarya ve imtihan komisyonu üyeleri ve İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım tarafından takıldı.

imtihan-komisyonu.jpg

Terfi imtihanı sırasında İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım da hazır bulundu. Rüştü Yıldırım yaptığı konuşmada “13 Ocak’ta Sakarya ilinde yapılan 13 il ve yaklaşık bin 300 sporcunun katıldığı 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler iller arası karate ligine ilk defa katılmasına rağmen hocamız 4 madalya ile ilçemizin sesini duyurdu. Hocamızın, bugünde yaptığı sınavla, gelecekte Bozüyük ilçemizde çok değerli sporcular yetiştireceğine inanıyorum. Elimizden gelen desteği esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Antrenör Memduh Sakarya ise yaptığı açıklamada, “Karate Federasyonu tarafından başarılı sporcular yetiştirmek adına Bozüyük ilçemizde görevlendirildim. Bugüne kadar bir il faaliyeti 2 Kuşak terfi imtihanı ve bir de 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler iller arası Karate ligine katılarak 4 madalya ile ilçemizi temsil ettim.

imtihan-sonuclari-aciklanirken.jpg

Önümüzde 14 Şubat Okullar arası karate müsabakaları il seçmesi,  lig müsabakalarının 2. ayağı ve Mart ayında  Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarımız ile hedeflerimize yönelik çalışmalarımızı arttırarak faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz. Bana ve karate sporuna desteklerini esirgemeyen başta İl Spor Müdürümüz Sayın Aslan Yıldız’a, Metristepe Kültür Merkezindeki çalışmalarımıza destek olan Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya, imtihana gelerek sporcularımızın yanında olan İlçe Spor Müdürümüz Sayın Rüştü Yıldırım’a ve tüm sporcu velilerime teşekkürü borç bilirim, dedi.
Sarı Kuşağa terfi eden sporcular arasında Ecrin Bayraktar, Tunahan Gül, Zeynep Şahin, Kerem Can Çeliktaş, Ahsen Çetin, Yavuz Selim Küçükönder, Emir Buğra Batur, Muhammet Çağrı Soylu, Berk Kuyucuklu, Yağmur Nisa Turunç, Kerim Can Çevik, Halit Yaman, Lara Doğan, Naile Nur Sayın, Yiğit Arda Şimşek, İlkay Sarı, Belemir Taşören ve Muhammet Ulvi Demirkan yer aldı.
Turuncu Kuşağa terfi eden sporcular ise Erdem Tuna, Berat Tuna, Mustafa Metin Kaya, Fatma Gül Kayan, Rümeysa Güneş, Ömer Emin Aydemir ve Egemen Yurt’tan oluştu.

belemirin-kusagini-antrenor-memduh-sakarya-takti.jpg

Bu haber toplam 4675 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.