KAYIRMAZ YENİDEN BAŞKAN

KAYIRMAZ YENİDEN BAŞKAN

Bozüyük Kefalet Kooperatifi ortaklarından güven oyu aldı.Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda...

A+A-

Bozüyük Kefalet Kooperatifi ortaklarından güven oyu aldı.

Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda güven oyu alan Başkan Nejdet Kayırmaz ve yönetimi yeniden göreve geldi. Nejdet Kayırmaz'ın başkanlığında ki yönetim kurulu İbrahim Kayacık, Emine Mumcu, Mehmet Özdemir ve Naim Gürel'den oluştu.

dsc_0072.jpg
Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan genel kurul divan oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Gündemin ilk maddesinde yönetim kurulu faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Devamında denetim kurulu raporu, bilanço gelir gider tablosu okunarak ibrası yapıldı. Ortaklıktan çıkarılan üyelerin kararının alınmasının ardından seçimlere geçildi. Üyelerin kabulü ile açık oylama ile yapılan seçim sonunda oy birliği ile Başkan Nejdet Kayırmaz ve yönetimi yeniden göreve geldi. 

dsc_0052.jpg
Kooperatif Başkanı Nejdet Kayırmaz yönetimin ibra edilmesinden dolayı kooperatif ortağı üyelerine teşekkür etti. Kayırmaz,"Konuşmama başlamadan önce Afrin'de operasyon yapan Mehmetçiklerimizin ve Güvenlik Güçlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun, gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.  Siz ortaklar bize böyle güven verdiğiniz sürüce biz daima ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız. Esnaf Kefalet Kooperatifi esnafın her zaman yanındadır. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi. 
dsc_0055.jpg
Nejdet  Kayırmaz’ın konuşmasının ardından  Halk Bankası Müdürü Şaban Topaloğlu hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konuşmasında; “Geçen yıl çok güzel işler yaptık. 20 milyona yakın para dağıttık ve bunu yaparken siz değerli ortaklarla hep birlikte çalıştık. 2018 yılı daha güzel olacak daha iyi rakamlara ulaşacağız. Kurum olarak her zaman yanınızdayız. Dilek ve temmennileriniz için bekleriz. Genel kurulun hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

dsc_0074.jpg

Genel kurula Halk Bankası Müdürü Şaban Topaloğlu, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, Kestel Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Nusret Gülsevdi, Pazaryeri Esnaf Kefalet Başkanı Mustafa Yalamacılar, Gölpazarı Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fevzi Şen, Söğüt Esnaf Kefalet Başkanı Mesude Tunca, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Ünal,katıldı.

dsc_0032.jpg
dsc_0060-001.jpgdsc_0081.jpgdsc_0021-001.jpg

Bu haber toplam 4971 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.