KİTABINI YENİDEN DERLEDİ

KİTABINI YENİDEN DERLEDİ

BOZÜYÜKLÜ YAZAR KURULAY YILMAZ ‘NUR SARAYLARININ SAKİNLERİ’ KİTABINI YENİDEN DERLEDİ

A+A-

Bozüyüklü araştırmacı yazar Kurulay Yılmaz’ın, daha önce ‘Nur Saraylarının Sakinleri’ isimli kitabı bir takım ilaveler ve düzeltmeler yapılarak ‘Bozüyüklü şehitlerimiz ve gazilerimiz’ adı altında yeniden basıldı.

Kurulay Yılmaz kitabıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Son dönem savaşlarında Plevne, Balkan Harbi, 1.’inci Dünya Savaşı, Kurtuluş Savaşı, 2.’inci Dünya Savaşı ile Kore ve Kıbrıs Savaşlarında Bozüyük halkının yaşadıkları ilginç olaylar ve savaş hikâyeleri anlatılmaktadır. Olayları yaşayanlar şu an hayatta değildir. Daha önce kitapta bilgi paylaşımında bulunan vatandaşların çoğunluğu da vefat etmiştir. Yeni kitabımda ise olaylara şahit olanların yakınlarından derleme bilgiler toplayarak bu kitabımı oluşturdum. Bir nebze de olsa geçmişimize ışık tutmaya çalıştım. Faydalı olacağını temenni ediyor, okuyucularım gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” dedi. 

Kurulay Yılmaz’ın, daha önce ‘Nur Saraylarının Sakinleri’ isimli kitabı Sakarya Gazetesinde tefrika edilmiş ve büyük ilgi görmüştü. Bunun üzerine ‘Bozüyüklü şehitlerimiz ve gazilerimiz’ isimli kitabını çıkaran Yılmaz’ın bu kitabı da önümüzde ki günlerde Yeni Bozüyük gazetemizde tefrika edilerek okuyucuyla buluşturulacaktır. Gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan yazar Kurulay Yılmaz, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep’e hazırlığını yaptığı ve yayında bulunan diğer kitaplarıyla ilgili bilgi verdi. 

kurulay-yilmaz-bozuyuk1-001.png

Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.