KORKUNÇ KAZANIN FAİLİ TUTUKLANDI

KORKUNÇ KAZANIN FAİLİ TUTUKLANDI

Bozüyük’te Pazar akşamı meydana gelen korkunç kazada kaldırımda yürüyen annenin ölümüne kızının ise yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü...

A+A-

Bozüyük’te Pazar akşamı meydana gelen korkunç kazada kaldırımda yürüyen annenin ölümüne kızının ise yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Sedat D.(30) idaresindeki 26 BG 695 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen anne Nilgün Nişancı’nın ölümüne kızı Melisa İnci’nin ise yaralanmasına sebep olmuştu. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Sedat D. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan otomobil sürücüsü bugün sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mahkeme sonrasında ise taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Diğer taraftan otomobil sürücüsü Sedat D.’nin kaza esnasında alkollü olduğu ve aday sürücü olduğu gerekçesiyle kazanın ardından trafik ekiplerince ehliyetinin iptal edildiği öğrenildi.

20170319aw015220_02.jpg

Bu haber toplam 9094 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum