KURBANLIK SATIŞLARI BAŞLADI

KURBANLIK SATIŞLARI BAŞLADI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bozüyük'te faaliyet gösteren Aydemir Hayvancılık'ta kurbanlık satışları başladı.Kendi çiftliklerinde veteriner ve...

A+A-

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bozüyük'te faaliyet gösteren Aydemir Hayvancılık'ta kurbanlık satışları başladı.
Kendi çiftliklerinde veteriner ve ziraat mühendisleri gözetiminde yetiştirilen dana ve düvelerin İslâmi şartlara uygun temiz ve hijyenik bir ortamda kesim ve parçalamasının yapıldığını ifade eden İşletme Sahipleri Mestan ve Halil Aydemir: 'İsteyen vatandaşlarımız vekalet verebilirler. Bizler de kurbanlarını evlerine teslim edebiliriz. Kurban sabahı kahvaltıyla başlayan ikramlarımız gün boyu devam edecek. Kurbanlıklarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0532 228 00 90 numaralı telefondan bize ulaşabilirler. Şimdiden tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Allah kesilen kurbanları kabul etsin inşallah.' dedi. 

2-002.jpg
İşletme hakkında da genel bilgi veren Mestan Aydemir; '1978 yılında tarım ve hayvancılık sektöründe Bekir Aydemir kuruculuğunda hizmet vermeye başlamış olan firmamız bügün tarım ve hayvancılık sektöründe önemli adımlar atarak şu anki saygın konumuna ulaşmıştır. Hedefimiz, kaliteli ürünleriyle satın alıcısına sürekli en yüksek faydayı sunan, rekabetçi kimliğiyle hizmet etmektir.
Firmamızda ki şu anda ki faaliyet alanlarımız; Sanayi Yemi Ticareti, Hayvancılık (Besicilik), Yerli ve İthal Kömür Ticareti, Gübre ve İlaçlama Bayiliği, Tarım Makinaları Satışı, İnşaat Malzemeleri' dedi.

 


Bu haber toplam 3208 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.