MÜSTEŞAR DÖNMEZ'DEN BOZÜYÜK ZİYARETİ

MÜSTEŞAR DÖNMEZ'DEN BOZÜYÜK ZİYARETİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bozüyük’e geldi.Bozüyük’te ilk olarak Midal Kablo...

A+A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bozüyük’e geldi.
Bozüyük’te ilk olarak Midal Kablo Fabrikası’nı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’i Midal Kablo Genel Müdürü Yalın Zeybek karşıladı. Genel Müdür Zeybek misafirleri ile birlikte toplantı odasına geçerek bir sunum eşliğinde Müsteşar Dönmez’e fabrika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra fabrikayı gezen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, burada fabrikanın üretim aşamaları hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. 

Midal Kablo fabrikasındaki sektör hakkında istek ve taleplerin görüşüldüğü ve fikir alış verişinde bulunulduğu ziyarettin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Bozüyük Kaymakamlığı’na geçti. Burada da Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ile Bozüyük’teki enerji yatırımları üzerine görüşen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarımız, Hemşehrimiz Fatih Dönmez ile birlikte Midal Kablo Fabrikasını ziyaret ettik. Ardından Kaymakamımız Hasan Yaman Bey’i ziyarete geçtiğimizde ilçemizdeki yatırımları istişare ettik” diyerek Müsteşar Dönmez’e teşekkür etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’in Bozüyük ziyaretinde kendisine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin eşlik etti.


bsk--enerji-tabi-kaynaklar-mustesari-fatih-donmez-6.jpg

Bu haber toplam 3527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.