ÖĞRETMEN GELİŞİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÖĞRETMEN GELİŞİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlenen programda projeler, patent ve markalaşma...

A+A-

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlenen programda projeler, patent ve markalaşma konularında teknik öğretmenler ile bazı branş öğretmenlerine sunum yapıldı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya'nın açılış konuşması yaptığı programda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kamu  Sanayi Üniversite Derneği Başkanı Profesör Doktor Harun Mindivan projeler, teknopark portal tanıtımı, sanayi teşvik destekleri, Türkiye ve ilimiz ile ilgili teknolojik çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Mindivan, Bilecik'te teknopark açıldığını ve taleplerin kabul edildiğini belirtti. 

ogre1.jpg
Daha sonra Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan Uzman Emre Seyrek patent, faydalı model ve markalaşmanın önemi hakkında sunumlar yaptı.
Yoğun katılımın olduğu programa Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hediye İman'ın da katıldığı program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz tarafından konuşmacılara belge ve hediye takdimi ile sona erdi.

163748cb-57e4-455e-aa09-63a0d30f9af0.jpg

Bu haber toplam 1739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.