ÖZEL FİNAL LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ UĞURLADI

ÖZEL FİNAL LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ UĞURLADI

Bozüyük Özel Final Lisesi 2016-2017 öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenledi.Bu yıl ikinci dönem mezunlarını veren Özel Final Lisesi...

A+A-

Bozüyük Özel Final Lisesi 2016-2017 öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenledi.
Bu yıl ikinci dönem mezunlarını veren Özel Final Lisesi öğrencilerini Metristepe Kültür Merkezinde düzenlenen törenle uğurladı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Final Lisesi Kurucusu ve Müdürü Namık Kemal Alptekin tarafından yapıldı. Alptekin konuşmasında, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, temel ilkeleri ve çağın gereklerine uygun olarak öğrencilerini yükseköğretime ve hayata hazırlamak, ülke kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmak; Bozüyük ve çevresinin eğitim, öğretim alanındaki çalışmalarına öncülük yapmak üzere yola çıktıklarını söyledi. Tüm öğrencilerini kutlayarak bundan sonraki yaşamlarında iyi şanslar ve başarılar diledi.
Tören okul birincisinin mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çakması, öğrencilerin dans, tiyatro, slayt gösterileri ve müzik dinletilerinin ardından kep atmalarıyla son buldu. Törene öğrenci velileri, yakınları ve diğer konuklar katıldı.

ozel-final-lisesi-ogrencilerini-ugurladi.jpg


Bu haber toplam 2783 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.