ÖZEL SINAV LİSESİ MEZUNLARINI UĞURLADI

ÖZEL SINAV LİSESİ MEZUNLARINI UĞURLADI

Bozüyük ilçesindeki Özel Sınav Lisesi 2. Dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. 196 öğrencinin eğitim gördüğü Özel Sınav Lisesinden...

A+A-

Bozüyük ilçesindeki Özel Sınav Lisesi 2. Dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. 196 öğrencinin eğitim gördüğü Özel Sınav Lisesinden 57 öğrenci mezun oldu.

unnamed-(1)-039.jpg

Metristepe Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni mezun öğrencilerin sahnedeki yerlerini almalarıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Ömer Boğaz’ın konuşması ile devam etti. Ömer Boğaz konuşmasında, Özel Sınav Lisesi olarak 2. Dönem mezunlarını uğurlamanın hüznü ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını söyledi.

Ömer Boğaz, “Buluşmalar, kavuşmalar, karşılaşmalar ne kadar sevinçle oluyor. Ayrılıklar, uğurlamalar, göndermeler o kadar hüzünlü oluyor. Bu genç güzel yakışıklı öğrencilerimi de sevinçle, coşkuyla aramıza aldık. Şimdi doyamadan uğurluyoruz. İçimizde burukluk hüzün var. Ama gururluyuz. Her birine ayrı ayrı kefilim. Aldıkları eğitimle geleceklerinin kefiliyim. Onları güzel bir gelecek bekliyor. İşte bu duygu bizi sakinleştiriyor, onurlandırıyor.

unnamed-(2)-031.jpg

İçinizde çok sayıda öğrencim var. Hiç biriniz bizleri mahcup etmediniz. Her biriniz hayatın bir bölümünde başarıyla işinizde, gücünüzdesiniz. Bu gençlerde yarın sizden bizden daha iyi olacaklar. Bu ülkenin geleceğini aydınlatacaklardır. Sınav eğitim kurumları olarak bu çatı altına gelen tüm öğrencilerimize öncelikle sevgi ve saygıyı öğütledik. Başarılara öncelikle kendilerinin ihtiyacı olduğunu anlattık. Aldıkları eğitimle onların hayatta başarılı olacaklarına inancımız tamdır. İyi bir üniversite eğitimi alacaklarına, hayatta her tuttukları işte başarılı olacaklarına güvenimiz tamdır. Yarınlarımızın doktoru, mühendisi, yöneticisi, iş adamı, valisi, kaymakamı, belediye başkanı, bu gençler bizim öğrencilerimiz olacaktır. Sevgili öğrencilerim sizleri gerçekten çok sevdik. İyi bir gelecek için üzerinize titredik. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sevgili anneler, babalar, dedeler, büyük anneler bu çocuklarımızla biz gurur duyduk sizde duyun. Böyle güzel çocukların, torunlarınızın olmasıyla gurur duyun” dedi. Devamında mezun öğrencilerin mini konseri dinlendi.

Veliler adına Sevgi Acar Erdem’in konuşmasından sonra diplomalar dağıtıldı. Okul birincileri yaş kütüğüne plaket çakarak ödüllerini aldı. Öğrencilerden oluşan müzik grubunun sunduğu bir birinden güzel şarkılardan sonra 57 öğrenci topluca kep atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.

unnamed-(3)-033.jpg

 

Bu haber toplam 3185 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.