PERFORMANSIYLA TÜRKİYE DERECESİ ALDI

PERFORMANSIYLA TÜRKİYE DERECESİ ALDI

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alanı öğrencisi Samet Gürcan Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonasında gerçekleştirdiği...

A+A-

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alanı öğrencisi Samet Gürcan Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonasında gerçekleştirdiği performans ile Türkiye 5.’si oldu.
Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türk Grubu Başkanlığı (INTERSTENO)'nın; ülkemizde F Klavyenin yaygınlaştırılması amacıyla Türkiye geneli resmi/özel tüm ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrenci ve öğretmenleri ile Millî Eğitim Bakanlığı personeline yönelik düzenlediği 2018 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası katılım rekoruyla sonuçlandı.
Yarışmaya Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alanı öğrencisi Samet Gürcan turnuvada gerçekleştirdiği performans ile Türkiye derecesi elde etti. Yoğun bir katılımın olduğu Gençler (17 – 20 Yaş) kategorisinde Samet Gürcan Türkiye 5.’si oldu. Elde ettiği bu derece ile Uluslararası yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya bu başarıdan dolayı öğrenciyi ve Okul Müdürü Hanife Altınbek’i danışman öğretmeni Müdür Yardımcısı Gökmen Yüce’yi makamında kabul etti.  Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ”başta okul müdürü Hanife Altınbek olmak üzere Danışman öğretmeni Gökmen Yüce’yi ve Öğrencimiz Samet Gürcan’ı tebrik ederim. Elde ettiği bu önemli derece Bozüyük İlçemiz adına gurur vericidir. Bu başarının, teknolojiyi sadece oyun ve sosyal medya olarak kullanan gençlerimize örnek teşkil edeceğini umuyorum. Öğrencimize Dünya Şampiyonasında başarılar dilerim” dedi.

img-20180209-wa0004.jpg


Bu haber toplam 2216 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.