PROTOKOL İMZALANDI

PROTOKOL İMZALANDI

Bozüyük Kaymakamlığı, Bozüyük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 4....

A+A-

Bozüyük Kaymakamlığı, Bozüyük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 4. sınıf öğrencileri Bilecik Kapalı Yüzme Havuzu’ndan faydalanacak.
Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım ve İlçe Sağlık Müdürü Kenan Koçak tarafından imzalanan protokol kapsamında Bozüyük’ten 350 öğrenci Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı kapalı yüzme havuzuna gönderilecek. En kısa süre içerisinde hayata geçirilecek projede 350 4. sınıf öğrencisinin yüzme malzemeleri Bozüyük Belediyesi tarafından temin edilirken ulaşımları da Bozüyük Belediyesi tarafından sağlanacak. Öğrenciler haftanın 4 günü Bilecik’te bulunan kapalı yüzme havuzuna götürülecek.
Bozüyük Kaymakamlığında yapılan imza töreninde konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “4. sınıf çocuklarımızı Bilecik’te Kapalı Yüzme Havuzundan faydalandıracak projenin protokol aşamasını tamamladık. Her zaman hizmetin önünü açan Sayın Valimiz Süleyman Elban ve Kaymakamımız Hasan Yaman Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

99799.jpg


Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.