REFERANDUM TAMAM, HİZMETE DEVAM

REFERANDUM TAMAM, HİZMETE DEVAM

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak sadece seçim zamanlarında değil, her zaman köy ve köylü vatandaşlar ile...

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak sadece seçim zamanlarında değil, her zaman köy ve köylü vatandaşlar ile birlikte ilçe halkının yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Referandumun tamamlanmasının ardından vakit kaybetmeden köy yollarının asfaltlanması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.  

İlçe Başkanı Mesut Çetin, ”İlk olarak KÖYDES projesi kapsamında İl Özel İdaresi ekiplerimiz tarafından Kandilli-İnönü arasındaki 3 bin 200 metrelik yolun sıcak asfalt çalışmaları yapılarak tamamlandı. Ardından Cihangazi Köyüne kadar uzanan Osmaniye ve Gökçeli grup yollarının asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Asfaltlama çalışmalarının yanında köy yolarının bakım onarım çalışmalarına da havaların ısınması ile birlikte zaman kaybetmeden başlanacak. Bizlerde teşkilat olarak İl Genel Meclis üyemiz Nizamettin Çam ile birlikte köylerimizi ziyaret ederek asfaltlaması yapılan ve yapılacak olan yol çalışmaları hakkında köy muhtarlarımız ve hemşerilerimizle istişarelerde bulunduk. Devamında Göynücek, Düzağaç (Devlez) ve Dombayçayır köylerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Ayrıca bizlere referandum sürecinde verdikleri desteklerden ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettik. Köy yollarımızın yapımında emeği geçen başta Milletvekilimiz Sayın Halil Erdemir’e, Bilecik Valimiz Sayın Süleyman Elban'a, İl Özel İdaresi çalışanlarına ve emeği geçenlere köylülerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

unnamed-(9)-004.jpg

Bu haber toplam 3037 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.