REKORTMENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

REKORTMENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Bozüyük’te 2014, 2015 ve 2016 yılı vergilendirme dönemine ait yıllık gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi...

A+A-

Bozüyük’te 2014, 2015 ve 2016 yılı vergilendirme dönemine ait yıllık gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu’nun katıldığı ödül töreniyle sahiplerini buldu.

dsc_6508-(1).jpg

Törende ayrıca 500 büyük firma içerisinde yer almayı başaran Bozüyük TSO’ya kayıtlı ülke ve bölge ekonomisine değer katan firmalara da ödülleri verildi. Yine en çok istihdam sağlayan firmalar, TOBB MEYBEM mesleki eğitim projesine destek veren firmalar, orta ve ileri teknoloji ürünlerinde yerli malı belgesi alan firmalar da ödüllerini protokol mensuplarının ellerinden aldılar. Yeni oda binasının yapımında görev alan komisyon üyeleri ve emeği geçenlere de ödülleri takdim edildi. Onur ödülüne layık görülen Bozüyük TSO’nun kurucu yöneticileri de ödül alan sanayiciler arasında yer aldı.

dsc_6519.jpg

Buna göre kurumlar vergisinin şampiyonu olan ve son 3 yıldır şampiyonluğu kimselere vermeyen Ersoy Metal San ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ersoy, ödülünü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.  Yine kurumlar vergisi sıralamasında yıllara göre ilk 5’e giren firma yetkililerine ödülleri TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından verildi. Gelir vergisi rekortmenleri ise 2014 yılı Emine Akar, 2015 yılı Salih Gazozcu ve 2016 yılı ise Mustafa Kaptan olarak belirlenirken yıllara göre ilk 5 firma arasına giren sanayiciler ödüllerini Vali Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan aldılar.

dsc_6524.jpg

İstanbul Sanayi Odası’nın 500 firma araştırması içerisinde yer alan ve bu yıl ilk kez 500 firma arasında yer bulan Merkez kaydı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında olan Midal Kablo San ve Tic. A.Ş. ve şube kaydı Bozüyük TSO’da olan Park Cam San ve Tic. A.Ş. ile birlikte 500 firma arasında yer alan diğer 10 fabrika yetkilisine ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi tarafından verildi. Yine en çok istihdam sağlayan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. Vitra Seramik Grubu, Vitra Karo Sanayi ve Tic. A.Ş., Bien Yapı Ürünleri San.ve Tic. A.Ş., Türk Demirdöküm Fabrikaları A.Ş. ve Park Cam San. Ve Tic. A.Ş. fabrika yetkililerine ödülleri AK Parti Milletvekili Halil Eldemir tarafından verildi. TOBB MEYBEM mesleki eğitim projesine destek veren firmalar Bien Yapı Ürünleri San.ve Tic. A.Ş. ve Atalaylar Nakliye Hafriyat İnşaat Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.’ne ödülleri CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün tarafından verildi. Orta ve ileri teknoloji ürünlerinde yerli malı belgesi alan firma ödülü ise Türk Demirdöküm Fabrikaları A.Ş.’ye verildi.

dsc_6559.jpg

Yeni oda binasının yapımında görev alan komisyon üyeleri Hakan Bakıcı ve Veli Çelik’e ödülleri TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Ülken tarafından verildi. Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Defterdarı Mustafa Şahin ve Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar’a da Bilecik Şeyh Edebalı Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş tarafından Bozüyük TSO özel ödülleri takdim edildi.

dsc_6567.jpg

Son olarak Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası kurucu yöneticileri Sadi Çamlı (1994-2005), Osman Tekeli (1994-2013) ve Habib Esel (1994-2013) oda onur ödülleri verildi. Ödül törenin ardından yenilen yemeğin ardından program sona erdi.

dsc_6544-(1).jpg

Bu haber toplam 5100 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.