ŞANLI DİRENİŞ 4 YAŞINDA

ŞANLI DİRENİŞ 4 YAŞINDA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 4. yıl dönümü nedeniyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Bozüyük'te de çeşitli etkinlikler...

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 4. yıl dönümü nedeniyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Bozüyük'te de çeşitli etkinlikler düzenlendi. 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında aziz şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.
Bozüyük’te “15 Temmuz” Pazartesi günü yapılan etkinlikler saat 12:00’de Bozüyük İntikam tepe Şehitliği'nin ziyaret edilmesi ile başladı. 

dsc_0370.jpg
Burada saygı atışında bulunulmasından sonra Kaymakam Hasan Yaman tarafından Şehitlik Defteri imzalandı. Şehit mezarlarına karanfil konularak Kur’an-ı Kerim okundu. 
Ardından Merkez Kasımpaşa Camiinde öğle namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okunarak Hatim Duası yapıldı. Cennet vatanımız uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. 

Öte yandan saat 20.00'da 4 Eylül Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Parkı’nda “15 Temmuz Temalı Resi Ve el İşi Sergisi” ziyarete açılacak. 

dsc_0413.jpg

Bu haber toplam 8624 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.