ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER

Ünlü ilahiyatçı yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu Bozüyük’te Afrin’de görev yapan askerler ve tüm şehitler için dua etti.Bozüyük’te...

A+A-

Ünlü ilahiyatçı yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu Bozüyük’te Afrin’de görev yapan askerler ve tüm şehitler için dua etti.
Bozüyük’te taksiciler, dolmuşçular, Hemar, S.S. 2 Nolu Öz Bozüyük Kooperatifi, Bozüyük Seyahat, Bozüyük S.S. 4 Nolu Tur ve Bozüyük Belediyesi tarafından Şehitlerimiz için “Vatana Millete Vefa, Şehitlerimize Dua” etkinliği düzenlendi.

bsk--omer-dongeloglu-afrin-sehitleri-icin-6.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi ve katılım gösterdiği program Bozüyük Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirildi. Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, 2 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Mustafa Bayrak, 4 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Fahri Zambak ve 6 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Murat Kaya, Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar, Taksiciler Derneği Başkanı Aziz Topal, Hemar Market İşletme Sahibi Hikmet Ertekin AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı.

bsk--omer-dongeloglu-afrin-sehitleri-icin-3-(1).jpg

Program öncesinde Bozüyük Belediyesi tarafından tüm izleyenlere Türk Bayrağı dağıtılırken program Bozüyük Osmanlı Mehter Takımı’nın gösterisi ile başladı. Osmanlı Mehter Takımı seslendirdiği birbirinden güzel mehter marşları ile alandaki coşkuyu arttırdı ve vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi. Mehter Marşları’nın devamında Afrin’de görev yapan askerler ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Programda son olarak sahneye çıkan ünlü ilahiyatçı yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu katılımcılara “Neden Afrin’deyiz?“ sorusunun cevabını açıkladı.

bsk--omer-dongeloglu-afrin-sehitleri-icin-19-(1).jpg

Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanarak gazi olan askerlerin yaralarıyla tekrar Afrin’e gidip arkadaşlarına mermi ve bomba taşımalarını dinleyenlerle paylaşan Döngeloğlu  canını düşmana siper eden, kahraman Mehmetçiklerin yaşadıklarını anlattı. Programın son bölümünde hep birlikte Afrin’de görev yapan askerler ve şehitler için dualar edildi. Duanın bitiminde ise sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ömer Döngeloğlu ’na programa katılımı ve anlattıkları için teşekkür ederek günün anısına Metristepe Zafer Anıtı tablosu hediye etti. Başkan Bakıcı ayrıca programı düzenleyerek Döngeloğlu Bozüyüklülerle buluşturan 2 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Mustafa Bayrak, 4 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Fahri Zambak ve 6 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Murat Kaya, Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar, Taksiciler Derneği Başkanı Aziz Topal ve Hemar Market İşletme Sahibi Hikmet Ertekin’e  teşekkür etti.
bsk--omer-dongeloglu-afrin-sehitleri-icin-1.jpg

Bu haber toplam 2908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum