SON KONTROLLER YAPILDI

SON KONTROLLER YAPILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi tarafından tamamlanmak üzere olan kapalı pazarda incelemelerde bulundu.Bozüyük Belediyesi...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi tarafından tamamlanmak üzere olan kapalı pazarda incelemelerde bulundu.
Bozüyük Belediyesi tarafından Ocak ayı sonunda hizmete açılması planlanan kapalı pazardaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çalışanlar ile görüşerek kolaylıklar diledi. Bozüyük halkının her zaman en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Bakıcı, pazarın; projeye ilave edilen ısıtma sistemi, otomatik giriş kapıları ve ayrı bir yükleme alanı ile tam bir kompleks yapı olarak hizmet vereceğini söyledi. Olası bir yangın durumunda güvenliğin sağlanması ve vatandaşların zarar görmesinin önlenmesi adına 200 tonluk otomatik yangın sistemini de içinde barındıran kapalı pazar çalışmalarında sona gelinirken, vatandaşlar tarafından sıklıkla dile getirilen otopark ve dolmuş durakları ile ilgili de açıklama yapan Başkan Bakıcı; “Kapalı Pazarımız içinde ve çevresinde vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen otopark ve dolmuş durakları gibi tüm ihtiyaçlar yer almaktadır. Hem alışveriş yapan halkımız hem de günün büyük bir bölümünde burada çalışacak olan pazar esnafımız için her şey düşünülmüştür” dedi.

bsk--kapali-pazar-ziyareti-aralik-2017-9.jpg


Bu haber toplam 2044 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.