SÖYLEM DEĞİL EYLEM ZAMANI

SÖYLEM DEĞİL EYLEM ZAMANI

Bozüyük’te Saadet Partisi İlçe Başkanı Necip Meral, ABD’nin Kudüs kararına tepki göstererek günün söylem değil eylem zamanı olduğunu söyledi.Saadet...

A+A-

Bozüyük’te Saadet Partisi İlçe Başkanı Necip Meral, ABD’nin Kudüs kararına tepki göstererek günün söylem değil eylem zamanı olduğunu söyledi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Necip Meral, yaptığı açıklamada “Kudüs, İslam dünyasının onur ve namusudur. İslam ülkeleri, mevcut bütün ihtilaf ve ayrılıkları bir kenara bırakıp, Kudüs davası etrafında birleşmelidir. İslam birliği teşkilatı derhal toplanıp, karşı bir adım olarak bütün İslam ülkeleri Kudüs'ü Filisti'nin başkenti olarak ilan etmelidir. İslam ülkeleri İsrail ile olan bütün siyasi, ekonomik ve varsa askeri ilişkilerini askıya almalıdır, havaalanlarını İsrail'e ait bütün uçuşlara kapatmalıdr. ABD'nin bu pervasız kararına sessiz ve kayıtsız kalanlar tarih önünde mahkum olacaklardır. İslam düyası bu oldu bittiyi asla kabul etmeyecektir. Bu coğrafya Moğol istilasının üstesinden gelmiş, 19 haçlı seferini boşa çıkarmıştır. Bu sinsi ve tehlikeli çabayı da mutlaka tarihin çöplüğüne atacaktır.
Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki; İncirlik üssü derhal kapatılmalıdır. Mavi Marmara antlaşması yırtılarak çöpe atılmalıdır. Papa veya BM'lerden medet ummaktan vazgeçilmelidir. Yıllardır içimizde kanayan bir yara olan Ayasofya derhal asli unsuruna döndürülerek ibadete açılmalıdır. Şimdi birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek adımlar atılmalıdır. İsrail’le ilgili bütün anlaşmalar askıya alınmalıdır” dedi.

necip-meral-(1)-(1).jpg


Bu haber toplam 2021 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.