TEKRAR ADAY OLDULAR

TEKRAR ADAY OLDULAR

31 Mart Yerel seçimlerine  3 aydan kısa bir zaman kala siyasi partiler İl Genel Meclisi adaylarını belirlemeye devam ediyorlar.Bozüyük MHP'den önceki...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerine  3 aydan kısa bir zaman kala siyasi partiler İl Genel Meclisi adaylarını belirlemeye devam ediyorlar.
Bozüyük MHP'den önceki dönem il genel meclisi üyeleri Ahmet Eren ve  Zeki Uyanık tekrardan İl Genel Meclisi Aday Adaylıklarını açıkladı. Bozüyük'te ki parti binasında gerçekleşen programda Ahmet Eren ve Zeki Uyanık MHP Bozüyük İlçe Başkanı Hakan Şankaya’ya aday adaylığı dilekçesini teslim ettiler. 
Teslim törenininden sonra konuşan Zeki Uyanık; “2019 mahalli idare seçimlerinde üç hilali Bozüyük belediyesi , Bozüyük meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliğinde en üst sıralara taşımanın azmi ve gayreti içerisinde olacağız. Bu konuda sizlerde bizlere destek verdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

untitled-5.jpg

Önemli olan teşkilatların birlikteliğidir. Bizler birey olarak bu partinin bir neferi olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Türkiye Büyük Millet Meclisinin yerelde bir versiyonu olan il genel meclisi Bozüyük ve köylerimize hizmetin en iyisini sunabilmek için bu zamana kadar gösterdiğimiz gayret, bundan sonrada yatırımların takibi konusunda artarak devam edecektir. Sorumluluğumuzun bilincinde gece ve gündüz 7 gün 24 saat yerele en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalışacağız. Bundan sonraki çalışmalarımız Milliyetçi Hareket Partisinin üç hilalini en üstlere dikmek ve bu kutlu davaya hizmet edebilen bir nefer olmanın gururunu yaşayabilmektir . Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.
Ardından Ahmet Eren konuşmasını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada; “üyesi olmaktan büyük onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi il genel meclis üyesiyim.  Zeki başkanımla beraber bu görevi 5 yıldır beraber sürdürüyoruz. Bundan sonrada niyetimiz aynı hızda ve güzellikte devam ettirmektir. İnsanın olduğu ,nefesin alındığı her yere ayrım yapmadan hizmet götüreceğiz. Allah Gönlümüze kalbimize göre versin. Allah utandırmasın!  Teşkilatımıza bu konuda güveniyoruz. Sayın başkanımıza ,teşkilatımıza bu konuda bizleri destekledikleri için teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

dsc_0167.jpg

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.