TEMPRA VE TİPO SEVDALILARI BOZÜYÜK’TE BULUŞTU

TEMPRA VE TİPO SEVDALILARI BOZÜYÜK’TE BULUŞTU

Bozüyük Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen ve sosyal medya üzerinden organize olan Tempra ve Tipo marka araç sürücülerine ev sahipliği yaptı.Tipo...

A+A-

Bozüyük Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen ve sosyal medya üzerinden organize olan Tempra ve Tipo marka araç sürücülerine ev sahipliği yaptı.

Tipo Garaj 11 grubu Başkanı Burhanettin Poyraz tarafından organize edilen etkinlikle Cumhuriyetin 94. Yıldönümü dolayısıyla Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen Tempra ve Tipo marka araç sürücülerine kent ormanda buluştu. 90 araç sürücüsünün katıldığı programda tanışma ve kaynaşmanın ardından araçların bakımlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.
Grup Başkanı Burhanettin Poyraz, “Bozüyük tipo garaj 11 grubu olarak bir yıl önce kurulduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile bu güzel günün anısına toplandık. Güzel bir kaynaşma ve tanışma etkinliği oldu. Araç cam filmleri, araç modelleri, araç bilgileri ve modifiyeleri üzerinde söyleşilerde bulunduk. Elektronikçimiz Ankara’dan Kemal Gürgöz’de etkinliğimize katıldı. Sııkıntılı araçların bakımlarını yaptı. Heyecan dolu bir günün ardından hep birlikte Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. Ülkemizin farklı noktalarından gelerek etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

22901447_10213231745779714_1718096486_n.jpg

Bu haber toplam 8901 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum