TİYATRO ANAFOR LAĞVEDİLDİ

TİYATRO ANAFOR LAĞVEDİLDİ

Türkiye'in ilk işaret dili tiyatrosunu düzenleyen bunun yanında 3 yılda 104 oyun 21 turne ve 28 şehir 6 köy gezen Tiyatro Anafor kapatıldı. Bir çok engelli...

A+A-

Türkiye'in ilk işaret dili tiyatrosunu düzenleyen bunun yanında 3 yılda 104 oyun 21 turne ve 28 şehir 6 köy gezen Tiyatro Anafor kapatıldı. Bir çok engelli vatandaşa ulaşarak onları özel hissettirmeye çalışan Tiyatro Anafor oyuncularının emekleri karşılıksız kaldı.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Genel Sanat Yönetmeni Mert Testere tırnağımla kurduğum Anaforu lağvediyorum dedi. Açıklamasında;     "2016 Yılından beri, gurur ve muhabbet ile Bozüyük halkına hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Bunun için, ter ve kan akıttık. Kimsenin gitmediği yerlere oyuna gittik,engelleri sevgi ile aştık. Bu başarılarımız sizler ve  kendi eşrafımız tarafından olmasa da ülkede büyük destek topladı. Şehirimizde ki “Şehir Tiyatrosu “eksiğini 3 buçuk yılda 21 turne oyunu ve toplamda 104 sahne ile tamamladık. Bu başarı tabiki cezasız kalmadı. Arkamızda Babamız, Dayımız, Amcamız olmadığı için bu gün itibari ile süresi bilinmeyerek dilimle tırnağımla kurduğum Anaforu lağvediyorum. Hakkımızı yiyeni, hakkımızı savunmayan, bize iftira atanı Allah’a bırakıyoruz." dedi.

 


Bu haber toplam 1935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.