ÜST GEÇİT MECLİSİ GERDİ

ÜST GEÇİT MECLİSİ GERDİ

Bozüyük Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. 5 gündem maddesi ile...

A+A-

Bozüyük Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. 5 gündem maddesi ile yapılan toplantıda hayvan pazarına yapılması planlanan üst geçit konusu meclisi gerdi. AK Parti meclis üyesi M. Doğan Tunç ve CHP meclis üyesi Mehmet Aytaş arasında sert tartışmalar yaşandı.

5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, CHP ve MHP Meclis gruplarınca ek soru önergesi verildi. Akpınar Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi arasında, çevre yolundan ayrı alternatif bağlantı yolu oluşturmak için ilave imar planı talebi oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Yediler Mahallesi 516. sokaktaki imar planı değişikliği talebi oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Yeni Mahalle 54 ada 17 nolu parselde kayıtlı taşınmazda ilave imar planı talebi de imar komisyonuna sevk edildi. Çarşı Mahalle, 390 ada 10 nolu parselde kayıtlı taşınmazda, ilave imar planı talebi de görüşülerek imar komisyonuna sevk edildi.

Toplantıda Çarşı Mahalle hayvan pazarı bölgesine yapılması planlanan üst geçit konusu meclisi gerdi. AK Parti meclis üyesi M. Doğan Tunç ve CHP meclis üyesi Mehmet Aytaş arasında sert tartışmalar yaşandı. AK Parti belediye meclis üyesi M. Doğan Tunç, Mehmet Aytaş’ı pişmiş aşa su katmakla suçladı. Tunç, “Biz bu üst geçit konusunu 6 aydır mecliste görüşüyoruz. Bu konuyu bu meclis 6 ay boyunca görüştü, değerlendirdi. Bu görüşmeleri yaparken sizde buradaydınız. O zaman aklınıza gelmedi mi? Şimdi çıkmış üst geçitle ilgili olarak farklı bir öneri ortaya atıyorsunuz. Sizin ki pişmiş aşa su katmaktan başka bir şey değil” dedi. Mehmet Aytaş da ben kamu yararını düşünerek vatandaşların mağdur olmamaları adına böyle bir öneri sunuyorum. Olayı yanlış yorumluyorsunuz” diyerek kendini savundu. Yapılan görüşmelerin ardından konunun imar komisyonuna sevk edilmesiyle tartışmalar sona erdi.
Toplantı, MHP’li ve CHP’li Meclis üyelerinin sözlü soru önergelerinin cevaplandırılmasıyla son buldu.

unnamed-(5)-028.jpg

Bu haber toplam 4068 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum