VAKIFBANK BÖLGE MÜDÜRÜ BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

VAKIFBANK BÖLGE MÜDÜRÜ BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Vakıflar Bankası yetkilileri Bozüyük TSO yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarete Bölge Müdürü Yunus Ayten, Krediler Bölge Müdürü Yasin Uyan Vakıfbank...

A+A-

Türkiye Vakıflar Bankası yetkilileri Bozüyük TSO yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarete Bölge Müdürü Yunus Ayten, Krediler Bölge Müdürü Yasin Uyan Vakıfbank Şube Müdürü Murat Uluşan ve Kobi Portföy Yöneticisi Ali Özçelik ile katıldı.

Kendilerini Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, oda yönetim kurulu üyeleri Hakan Bakıcı, Hasan Öksüz, Veli Çelik, Ali Osman Türk ve oda genel sekreteri Bedri Öztürk karşıladı. Ziyaret sırasında Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent, Bozüyük İlçemiz ve odanın yapısı hakkında katılımcılara kısa bilgi verdi. Ardından karşılıklı olarak bankaların genel durumu, hizmetleri ve bu hizmetler içinde de ağırlıklı olarak Kredi Uygulamaları ve detayları ele alındı.

Bankalar tarafından uygulamaya alınabilecek oda üyelerine yönelik yeni kredi programları ve finansal hizmetlerin odamız aracılığı ile her zaman üyelerimize toplantı ve benzeri etkinlikler ile duyurulabileceği özellikle ifade edildi.Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

vakif.jpg

Bu haber toplam 3463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.