VATANDAŞ BAKICI'DAN MEMNUN!

VATANDAŞ BAKICI'DAN MEMNUN!

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız 'Bozüyük'te yaşamaktan memnun musunuz?' röportajlarında  vatandaşlar Başkan Bakıcı'ya ayrı bir parantez açarak...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız 'Bozüyük'te yaşamaktan memnun musunuz?' röportajlarında  vatandaşlar Başkan Bakıcı'ya ayrı bir parantez açarak yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bir çok vatandaş belediyenin çalışmalarının yerinde olduğunu ifade ederken, Bozüyük'ün 15 yılda görmediği hizmeti son 5 yılda gördüğü fikrinde birleştiler.
Göreve geldiği günden bu yana Şeyh Edebali’nin Osmangazi’ye nasihati olan ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ düsturuyla hareket eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın her mahalleye hizmet götürebilmek için büyük çaba sarf etmesi, kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.
Özellikle Başkan Bakıcı'nın Bozüyük için büyük şans olduğunu dile getiren bazı vatandaşlar, halkın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, her kesimden insanla bire bir görüşmeler yaparak fikirleri değerlendirmesinin, insana verdiği büyük önemin göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Başkan Bakıcı'nın özellikle Kapalı Pazar, Otogar, Mahalle Konakları, Seyir Terası, 15 Temmuz Şehitler Parkı, Kent Ormanı gibi hizmetlerinden memnun olan vatandaşlar, bundan sonra ki süreçte Bozüyük için sorun olan otopark ile hastane sorununu da çözeceğine inandıklarını dile getirdiler.
Bakıcı'nın Bozüyük'te belediyecilik anlamında bir fark yarattığını ifade eden bir çok vatandaş, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler. 


Bu haber toplam 4599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum