YENİ MAHALLE MUHTAR ADAYI SAĞLAM'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİ MAHALLE MUHTAR ADAYI SAĞLAM'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam gazetemizi ziyaret etti. Muhtar adayı Kısmet Sağlam, gazetemiz muhabirlerinden Çağla Can tarafından karşılandı....

A+A-

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam gazetemizi ziyaret etti. 
Muhtar adayı Kısmet Sağlam, gazetemiz muhabirlerinden Çağla Can tarafından karşılandı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Bozüyük gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Aday adaylık sürecindeki çalışmaların bahseden Kısmet Sağlam Yeni Mahalleye ışık olacak bir çok projesi olduğunu belirtti. 
Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam gazetemize yaptığı açıklamada; '16.308 nüfüsü olan bir mahallenin 12.500 seçmenine sesleniyorum. Bana mahalleme hizmet etme şansı verirseniz bende bu konuda yanılmadığınızı ve oyunuzun asla boşa gitmiyceğinin sözününü veriyorum.
Ben ilçemin Yeni Mahallesinin hizmetine aday oldum sizlere daha faydalı olabilmek için yine sizlerin  desteklerine ihtiyacım var. 7'den 70'e sosyal sorumluluk projeleriyle buluşturmak istediğim Yeni Mahalle sakinlerine muhtarlığın keyifli taraflarını yaşatmayı düşünüyorum.
'Ben değil biz olmaya hazır olun.'
20'ye yakın kültürel ve sanatsal projeler geliştirdik mahallemin diğer mahallelere ilham vereceğini düşünüyorum. Muhtarlıkta mühür basmaktan öteye geçip mahallemde yılın önem ve anlamına uygun özel günlerini toplu hareket platformları altında gerçekleştirip sesimizi duyuracağız. 
Ben değil biz olmaya hazır olun. Benim değil bizim istediklerimiz doğrultusunda çalışmaya hazır olun. Her düşünceden olgun ve her rengi barındıran azalarımla adım adım yaklaştığımız seçimlerde ben size güveniyorum sizde bana güvenin. Daha yeni bir yeni mahalle için beklentisi hizmet olanın adayı kısmet olsun diyorum. 
'Gazetenize teşekkür ediyorum'
Gazeteniz gerçekleri olduğu gibi yazan bir gazete olup, yaptığımız her güzel işi halkımıza duyurma konusunda bize öncü oldu bunun için şahsım ve gurubum adın çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 19 Ekim Muhtarlık Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bütün muhtarlarımızın gününü kutluyorum' dedi.

 


Bu haber toplam 5442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum