YENİ SANAYİ ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

YENİ SANAYİ ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Bozüyük Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu, sitede faaliyet gösteren sanayi esnafını iftar sofrasında bir araya getirdi. Geçtiğimiz yıl göreve gelen yeni...

A+A-

Bozüyük Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu, sitede faaliyet gösteren sanayi esnafını iftar sofrasında bir araya getirdi. Geçtiğimiz yıl göreve gelen yeni sanayi sitesi yönetimi, genç ve dinamik kadrosuyla ikinci iftar etkinliğini de bu yıl düzenleyerek sanayi esnafını iftar sofrasında buluşturdu.

unnamed-(4)-039.jpg

Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Semih Akkaya, Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak için bir arada olduklarını söyledi. Semih Akkaya konuşmasında, “Bu yıl 2.sini düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğinde Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak için sizlerle bir aradayız. Değerli katılımlarınızdan dolayı kendim ve yönetim kurulu üyelerim adına hepinize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

unnamed-(5)-026.jpg

Bu haber toplam 2465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.