YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SELÇUK ONAN, KONSERİ ELEŞTİRDİ "NE GEREK VARDI?"

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SELÇUK ONAN, KONSERİ ELEŞTİRDİ "NE GEREK VARDI?"

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selçuk Onan, 4 Eylül Bozüyük’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nın 97. Yıldönümü dolayısıyla Bozüyük Belediyesi’nce...

A+A-

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selçuk Onan, 4 Eylül Bozüyük’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nın 97. Yıldönümü dolayısıyla Bozüyük Belediyesi’nce düzenlenen konsere tepki gösterdi. Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun belediyenin borçlarıyla ilgili açıklamalarına atıfta bulunan Selçuk Onan, “Konsere ne gerek vardı?” diyerek tepkisini dile getirdi. 
Selçuk Onan, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, konsere harcanacak parayla su kesintilerine sebep olan jeneratör ihtiyacının giderilebileceğine vurgu yaparak, şunları kaydetti:
“Bozüyük Belediyesi, şehitlerimizin ve atalarımızın döktüğü mukaddes kanlarla kazanılan mücadeleyi konser düzenleyerek mi kutlama yapıyor? Bunun yerine dualar ile sade ve ciddi bir tören düzenleyerek kabirlerinde mukabele okutarak anılamaz mıydı? Bununla birlikte aklımızda birçok soru işareti oluşmuş durumda. Belediyenin borçları sebebiyle ‘Hizmet konusunda tedbirli davranacağız’ diyen Bozüyük Belediye Başkanı ne gereği vardı da masrafa girerek, ünlü pop şarkıcısını getirip konser düzenliyor? Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu gelişmeye hiçbir anlam veremediğimizi bildiririz. 
Şimdi diyeceklerki bizden önceki belediye başkanı da konser düzenliyor. Bizde diyoruz ki hatalı girişimde bulunan o zihniyet de, sizin zihniyetinizde yanlıştır. Halk minibüslerinin ücretlerine zam yaparak belediye borçlarını ödeme girişimine koyulan belediye 1-2 saatlik bir konser için bütçesini heba ediyor ve bulunan borcun üzerine bir borç daha yüklüyor. 
Bir hafta önce oluşan su kesintisinin başlıca sebeplerinden biri olarak jeneratör sorunu gösterildi.  Konser için pop şarkıcısına harcadıkları para ile kaç adet yedek jeneratör alınır diye bir hesap yaptılar mı acaba? Önceki dönemde yapılan borcun üzerine borç katarak mı işin içinden çıkacaksınız? Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanlığı olarak bu olaya tepkisiz kalmayacağı! Çünkü çocuğunun rızkından ayırarak su, çöp vb. gibi vergileri ödeyerek vatandaşlık görevini yapmaya çalışan halkımız ve siftah yapmayan esnaflarımızın fedakarlık yaparak ödedikleri vergileri ve katkıları konserlerle heba edemezsiniz. 
Ayrıca Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz açıklamaya bakılarak kimse bizi ölçüp biçmeye kalkmasın. Biz ne önceki belediye başkanının safında ne de mevcut belediye başkanının safındayız. Biz milletin görüşü olan milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi'nin Bozüyük İlçe Başkanlığı olarak ve yönetim kurulumuz adına sadece safımız Bozüyük halkımızdan ve aziz milletimizden taraftadır. Takdir Bozüyük halkımızın” dedi.

 


Bu haber toplam 3235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum