YEŞİLAY STANDI VE BAĞIMLILARA İLİŞKİN KARİKATÜR SERGİSİ AÇILDI

YEŞİLAY STANDI VE BAĞIMLILARA İLİŞKİN KARİKATÜR SERGİSİ AÇILDI

Bozüyük’te Kent Konseyi’nin organizasyonu ile Eskişehir Yeşilay Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Yeşilay Standı ve Bağımlılara İlişkin...

A+A-

Bozüyük’te Kent Konseyi’nin organizasyonu ile Eskişehir Yeşilay Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Yeşilay Standı ve Bağımlılara İlişkin Karikatür Sergisi açıldı.
İlçedeki alışveriş merkezindeki serginin açılış törenine, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, 22, 23 ve 24. Dönem Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, Eskişehir Yeşilay Şube Başkanı Dr. Sıtkı Karaca, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, TSO Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Zeynep Akpınar, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve davetliler katıldı. 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Eskişehir Yeşilay Şube Başkanı Dr Sıtkı Karaca, açılışa katılan protokol üyelerine Yeşilay kolluğu takarak sergiyi gezdirdi ve sergilenen karikatürler hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, sigara ve tütün, alkol, kumar, madde bağımlılığı gibi bağımlılıklara dikkat çekerek ,farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen bu etkinliğin önemli olduğunu belirterek, standın kurulmasında ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

20170319aw014771_04.jpg


Bu haber toplam 2330 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.