YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARI DEVAM EDİYOR

YETERLİLİK BELGELENDİRME SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Bozüyük TSO ve MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde Mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları devam ediyor.TSO oda üyeleri ve çalışanlarını yakından ilgilendiren...

A+A-

Bozüyük TSO ve MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde Mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları devam ediyor.

TSO oda üyeleri ve çalışanlarını yakından ilgilendiren Mesleki Yeterlilik Belgeleri ve bu konuda Bozüyük TSO’nun yaptığı çalışmalar ile ilgili Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent açıklamalarda bulundu. Levent açıklamalarında “Mesleki Yeterlilik Belgelendirme çalışmaları uzunca bir süredir iş dünyasının gündemini oluşturuyor. Bu konuda TOBB önderliğinde kurulan MEYBEM A.Ş. ve Bozüyük TSO Organizasyonunda yasal mevzuatı uygulamak ve başta üyelerimizin çalışanları olmak üzere bölgemizdeki meslek sahiplerinin mesleklerinin belgelendirilmesi için Teorik, Pratik ve Mülakat aşamalarından oluşan belgelendirme programına devam etmekteyiz.

Odamız üyelerinin cezai işlemlere maruz kalmasına neden olabilecek bu düzenlemeye uygun çalışabilmeleri amacıyla Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası belgelendirme çalışmalarını sürdürüyor.

MEYBEM A.Ş. tarafından yeni dahil edilen ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Alçı Sıva Uygulayıcısı ile İnşaat Boyacısı sınavlarının Teorik Mülakat ve Performans sınavları Odamız organizasyonunda Bozüyük’te gerçekleştirildi. 2017 yılı üçüncü dönemi Sınav programları 27 Ekim - 28 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ahşap Kalıpçı ve Betonarme Demirci, Sıvacı, Isı Yalıtımcı, Seramik Karo Kaplamacı, Duvarcı ile MEYBEM A.Ş. tarafından yeni dahil edilen ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Alçı Sıva Uygulayıcısı ile İnşaat Boyacısı sınavlarının Teorik Mülakat ve Performans sınavları Odamız organizasyonunda Bozüyük’te gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalı sınavlarda MEYBEM A.Ş. eğiticileri tarafından sınava girenlerin birebir uygulama becerileri test edildi. Sınav organizasyonunda bizlere kapılarını açan Atalaylar Nakliye İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Özcan Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firmalarına teşekkür ederiz. Odamız Üyelerinden gelen talepler doğrultusunda Belgelendirme çalışmalarımızın devam edeceğini tüm  üyelerimiz ve meslek mensupları ile paylaşmak isterim” dedi.

222-(1)-002.jpeg

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.