YGS İL ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

YGS İL ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

2017 YGS Sonuçlarına göre; YGS – 2 Puan türünde Türkiye Geneli 231. Sırada yer alan BOZÜYÜK FEN LİSESİ Öğrencisi Berkay DÖNER ile YGS – 4 Puan...

A+A-

2017 YGS Sonuçlarına göre; YGS – 2 Puan türünde Türkiye Geneli 231. Sırada yer alan BOZÜYÜK FEN LİSESİ Öğrencisi Berkay DÖNER ile YGS – 4 Puan türünde Türkiye 409. Sırada olan BOZÜYÜK SINAV EĞİTİM KURUMLARI Öğrencisi Nihat ZÜMBÜL ödüllendirildi.

Özel Bozüyük Sınav Eğitim Kurumları Kurucu – Müdürü Ömer BOĞAZ, Berkay DÖNER ve Nihat ZÜMBÜL’ün YGS’de gösterdikleri başarılar ile Türkiye Dereceleri ve İl Birinciliklerinden gurur duyduk.

LYS Sınavlarına da en iyi şekilde hazırlanan öğrencilerimizin başarılarını daha da arttıracaklarından eminiz. Bu öğrencilerimizin başarılarında programlı çalışmaları yatmaktadır. Sadece Berkay ve Nihat’ın değil tüm öğrencilerin dikkatli, programlı, düzenli çalıştıklarında çok daha başarılı olacakları bir gerçektir.

Biz eğitimciler de öğrencilerimizden Okullarına, Öğretmenlerine, Derslerine gereken önemi vermelerini bekliyoruz. Bu ciddiyetle çalışan her öğrencimiz hak ettiği başarıya ulaşmaktadır.

LYS’de de tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bu haber toplam 2716 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.