YIKIM KARARI ÇIKTI

YIKIM KARARI ÇIKTI

Bozüyük’te 2014 yılında ’Oturulamaz’ raporuna istinaden boşaltılan eski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) binasının yıkım...

A+A-

Bozüyük’te 2014 yılında ’Oturulamaz’ raporuna istinaden boşaltılan eski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) binasının yıkım kararı çıktı. Valilik oluruyla yıkım kararı alınan okul binasının yıkımı İl Özel idaresi tarafından gerçekleştirilecek.

30 yılın aşkın bir süredir eğitim verilen okul, yıkım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte birçok acı ve tatlı anıyı geride bırakarak tarih olacak. Yüklenici firma tarafından yıkımına başlanılan okulun yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından zaman kaybetmeden bölgenin ihtiyacına hitap edebilecek yeni bir ortaokulun inşaat çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) eski binası yapılan incelemeler sonrasında verilen depreme dayanıksız olduğu yönündeki rapora istinaden tahliye edilmiş yeni okul binası yapılana dek bir müddet Mesleki Eğitim Merkezine taşınmıştı. Yeni okul binasının yapılmasının ardından ise yeni binaya geçilmiş ve eğitim öğretime burada devam edilmeye başlanmıştı.

unnamed-(5)-020.jpg

Bu haber toplam 6945 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum