YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL İL ŞAMPİYONU OLDU

YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL İL ŞAMPİYONU OLDU

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Yıldız Kızlar Voleybol takımı, finalde Bilecik Belediyesi Voleybol Takımını 3-0 mağlup ederek il şampiyonu oldu.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Yıldız Kızlar Voleybol takımı, finalde Bilecik Belediyesi Voleybol Takımını 3-0 mağlup ederek il şampiyonu oldu.
Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor farklı branşlarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ederken, Yıldız Kızlar kategorisinde aldıkları il birinciliği ile başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakada Bilecik Belediyesi ile karşı karşıya gelen yıldız kızlar, oynadıkları oyun ile göz doldurdu.

idmanyurdu-yildiz-kizlar-il-sampiyonu-oldu-13.jpg

3-0 alınan maçın ardından Yıldız Kızlar mutluluklarını teknik ekip ve aileleri ile paylaşırken, turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.
Birincilik kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ın elinden alan Voleybolcular, teknik ekibe, kendilerini her maç desteleyen taraftarlarına ve sağlamış olduğu imkân ve destekleri için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

idmanyurdu-yildiz-kizlar-il-sampiyonu-oldu-1.jpg

Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.