ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bozüyük esnaflarından nakliyeci Orhan Sabutay, Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Şoförler ve Otomobilciler Esnaf...

A+A-

Bozüyük esnaflarından nakliyeci Orhan Sabutay, Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 21. olağan genel kurul toplantısı yarın saat 13.00’te Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılacak. Oluşturduğu genç ve dinamik ekibiyle başkanlığa aday olduğunu açıklayan Sabutay, oda üyelerinin desteğini istedi. 22 yıldır nakliyecilik yaptığını belirten Orhan Sabutay, “Biz şoför esnafımızın üzerindeki yükü arttırmak için değil mevcut sorunlarını bilerek bu yükü azaltmak için yola çıktık. Sorunları ortak akılla çözüme kavuşturacak bir kadro oluşturduk. Bizim derdimiz sadece esnaf kardeşimizin derdi değil aynı zamanda yaşanılabilir bir kent yaratma çabası içerisinde olan Bozüyük’te ki tüm kurum ve STK’larla sağlıklı bir diyalog kurarak onlarında görüşlerini alarak var olan sorunlara ortak çözüm arayışları içerisinde olacağız. Bu kongrenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Orhan Sabutay'ın yönetim kuurlu listesinde Mustafa Al, Bilal Ulus, Medeni Kaya, Ramazan Akalın, Uğur Mutlular ve Cihan Taşkın yer alıyor.

aday-(26).jpg

Bu haber toplam 4155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum