AMAÇLARINA ULAŞTILAR!

AMAÇLARINA ULAŞTILAR!

Geçtiğimiz günlerde "ACILI ANNE YARDIM BEKLİYOR" başlıklı yapmış olduğumuz haberin ardından Sağlık Bakanlığı Özel Kalemi, Azime Gönül Türkoğlu'na...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde "ACILI ANNE YARDIM BEKLİYOR" başlıklı yapmış olduğumuz haberin ardından Sağlık Bakanlığı Özel Kalemi, Azime Gönül Türkoğlu'na ulaştı. 
12 yıldır çocuğunun hastalığı ile mücadele eden Gönül Teyzenin sesi yetkililere ulaştı. İlk olarak uzun zamandır bir çok ihtiyaç sahibinin yardımına koşan, sosyal medya grubu  'İhtiyacı olmayanı ihtiyacı olana verelim'  yöneticilerinin başlatmış olduğu kampanya ile sesini duyurmuştu. Sonrasında yaptığımız haber ile yetkililere seslenen Gönül Teyze, Sağlık Bakanlığı'ndan beklediği cevabı aldı. 24 Haziran Çarşamba Günü Eskişehir Şehir Hastanesinde oğlunun tedavisine başlanacak. Daha sonra gerekirse Ankara yada nereye gitmesi gerekiyorsa oraya tedavi için gönderilecek. 
Öte yandan, 'İhtiyacı olmayanı ihtiyacı olana verelim'  grubundan Gönül Teyze için yardımlar gelmeye devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan grup yöneticisi Kısmet Sağlam; Sağlık Bakanlığı'ndan gelen haberden sonra çok mutlu olduk. Yıllardır çocuğu için mücadele eden Gönül Teyzemize cevap veren Sağlık Bakanlığına minnettarız. Çok şükür amacımıza ulaştık. Bu hususta Gönül Teyzemiz için grup üyelerinden hala yardımlar geliyor. Böylesine hassas bir konuda bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti" dedi.
aw044053_01-(1)-001.jpg


Bu haber toplam 7068 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.